MEGLILNO-HLADILNI SISTEMI

Ko so pred nami vroči poletni meseci, marsikdo od nas ne prenaša vročine in tako ne more uživati v prijetnem zunanjem okolju. Tako se ljudje zadržujemo raje v notranjih klimatiziranih površinah, namesto, da bi uživali zunaj. Rešitev je v zunanjih ohlajevalnih sistemih, ki s pomočjo megle prinesejo svežino na vašo teraso, vrt, igralne površine… in znižajo temperaturo vašega ozračja tudi do 10C°.

Vse to omogoča napredna profesionalna tehnologija hlajenja. Tehnologija, ki s pomočjo posebne črpalke in posebnih šob, ki zdržijo do 70 barov pritiska, vodo razprši v fino meglo, ki za izhlapevanje porablja vročino iz ozračja in tako ozračje ohlaja. In ne samo to, megla pomaga tudi pri odstranjevanju prahu in različnih vonjav iz ozračja ter odganja mrčes. Sistem za hlajenje in vlaženje je prava rešitev, s katero boste vam ali vašim gostom pokazali nov način doživljanja vročih dni.

Hladilni sistem je primeren za vse zunanje površine, kjer želite izboljšati pogoje bivanja in tako pripomorete k dobremu počutju ljudi in tudi živali.

Hlajenje teras, vrtov, restavracij, hotelov, barov, bazenov, igralnih površin, delavnic, hlevov, rastlinjakov,deponij …

Hladilni sistemi