Namakanje z ROLOMATI / namakalniki

Smo uvozniki in zastopniki za prodajo rolomatov OCMIS.

Poljedelske površine (koruza, krompir…) ter travinje lahko zalivamo z napravo, imenovano namakalnik ali rolomat. Princip delovanja te naprave je počasno navijanje cevi nazaj na napravo, na koncu cevi pa so pritrjeni razpršilci, preko katerih na površino dodajamo vodo. Intenziteto namakanja določamo s pritiskom vode v cevovodu in s hitrostjo premikanja razpršilne enote.

Izbira modela je pogojena z dolžino njive, ki jo želite namakati ter z Vašimi zahtevami po dodatni opremi za lažjo manipulacijo z napravo. Na vsak model pa lahko pritrdite različne razpršilne enote, katere skupaj izberemo na podlagi kmetijskih rastlin, ki jih imate namen zalivati. Razpršilna enota je lahko top, kateremu nastavimo domet in kot premikanja ali pa namakalna rampa z določeno delovno širino namakanja.

Podjetje OCMIS je eno izmed vodilnih italijanskih proizvajalcev namakalne opreme. Njihov inovativen pristop in kvalitetna izdelava, ter izkušnje na tem področju so garancija za Vaše zadovoljstvo ob uporabi njihovih proizvodov. So edini proizvajalec namakalnikov na trgu, ki so pridobili certifikat ISO 9001, mednarodni standard  za sistem vodenja kakovosti.

V svoji paleti različnih namakalnikov so na razpolago tako mali MICRO RAIN namakalniki – namakanje manjših površin, trav, nogometnih igrišč,…. Kot večji namakalniki serije R, VR ali VIR za namakanje večjih kmetijskih površin.