OCMIS namakalnik

Odlike OCMISA se kažejo na vseh ravneh:

MENJALNIK: 3-4-6 stopenjski menjalnik v oljni kopeli pritrjen z ublaženimi, kaljenimi in korigiranimi zobniki. Zobniki so oblikovani za obratovanje pod najtežjimi delovnimi pogoji.

TURBINA: preko pogonske gredi direktno povezana z menjalnikom, kar omogoča minimalne izgube energije in s tem boljše delovanje stroja. Ta napredni sistem omogoča nemoteno delovanje namakalnika, tudi ko so pretoki in vhodni tlak nizki. BOBEN: načrtovan, da zagotavlja maksimalno podporo strukturi. Barvan s sestavo epoxy temeljne in polietenske barve.

PE CEV: najkvalitetnejša PE cev, razvita, da vzdrži zelo težke potege in visoko delujoče pritiske.

SISTEM NAVOJA CEVI: navitje na polža zagotavlja najboljše prilagajanje PE cevi in izrabo prostora. OKVIR: jeklena galvazirana šasija.

VOZIČEK: z nastavljivimi tiri, na voljo z dvema, tremi, štirimi ali petimi kolesi odvisno od modela, prilagojeni, da zadostijo raznolikim delovnim pogojem. OBRAČALNA MIZA: pritrjena na kroglične ležaje velikega premera za lahko vrtenje bobna.

STABILIZATORJI: velike mehanske ali hidravlične noge za stabiliziranje, zagotavljajo stabilnost namakalnika tudi v najtežjih delovnih pogojih.

PODPORNIKI BOBNA: veliki vodoodporni ležaji zagotavljajo doživljenjskost

TAHOMETER: za hitro odčitavanje vlečne hitrosti, je standardni dodatek za vse namakalnike od serije R2/1 dalje.